​BRUG BIOENERGI FOR DINE BØRNS FREMTID​

Pejsebrænde tilbydes i topkvalitet

Har du brug for pejsebrænde i bedste kvalitet i Holstebro, Ringkøbing eller Struer, tilbyder vi hos Madsen Biobrændsel pejsebrænde i topkvalitet til gode priser. Vi er specialister i biobrændsel og har forhandlet det gennem mange år.

Hos os kan du købe ind i store partier og hele træk, så du altid har masser af træ til pejsen liggende. Vi er en kvalitetsbevidst og bæredygtig virksomhed, der går op i natur og miljø, derfor forhandler vi udelukkende biobrændsel. 

Her finder du alle de gode alternativer til fossile brændstoffer, som er skadelige. Ønsker du at høre mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Få pejsebrænde til alle typer pejse og brændeovne

Vores pejsebrænde passer til alle typer pejse og brændeovne. Du kan derfor trygt bestille hos os, hvor du også er velvidende om, at kvaliteten er 100% i orden. 

Vi er medlem af Biobrændselsforeningens Kvalitetsgaranti, hvilket betyder, at vores produkter er godkendt og lever op til gældende kvalitet for biobrændsel. 

Vil du gøre et godt køb, næste gang du skal handle pejsebrænde, får du nogle af de skarpeste priser her hos os. Køber du ind i større mængder, er der gode rabatter at hente. Om vi skal levere, eller om du selv afhenter, er op til dig. Du sparer dog penge ved selv at afhente.

Bestil biobrændsel til en god pris

Hos Madsen Biobrændsel har vi altid masser af pejsebrænde på lager til dig. Du kan bestille fra mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 17.00. Du bestiller på telefon 22 48 73 47, eller du kan skrive til erikm@madsenbio.dk​. 

Ring endelig, hvis du har spørgsmål til produkter eller priser. Vi er her for at hjælpe dig.​

​SE VORES PALAZETTI BRÆNDEOVNE -2014​

PALAZETTI BRÆNDEOVNE SOPRANO TILBUD 2014

​Firmainformation

Madsens Hjerm Holding Aps

CVR: 29175306​

kontaktinformation